sâmbătă, 18 februarie 2012

m-am saturat
Astazi sunt atat de satula de toate.
M-am saturat de fetite rasfatate care asteapta totul pe tava si care se distreaza pe seama altora. Nici eu n-am vrut sa cresc si sa ma lovesc asa de toate, dar la un moment dat exista un prim pas pentru toate.
M-am saturat de zapada asta de afara, ma doare spatele, ma doare capul, imi pot vedea ura in ochi.
M-am saturat de monotonia care a pus stapanire pe viata mea.
M-am saturat de copiii needucati de care ma lovesc in fiecare zi. Pur si simplu vreau sa-i iau de manuta si sa-i intorc acasa la mamica si taticu si le arat cum se educa un copil. Am fost si eu rasfatata cand eram mica, ca eram mica si simpatica, dar acum gata! Nu mai sunt nici mica si nici simpatica. Si nici voi!
M-am saturat de cacaturile de care ma lovesc in fiecare zi la munca, de asteptarile pe care le au altii si pe care le am eu de la mine. De oamenii prosti si ipocriti. De badarani, de barfitoare si nesimtite. Pur si simplu m-am saturat!
M-am saturat ca in loc de suflet oamenii aleg un corp frumos. Ca sunt atat de ciudati si ipocriti cand folosesc faze de genu’ “Nu sunt de tine.”.
M-am saturat de glumele proaste facute prost. Exista doua categorii de glume: glumele proaste facute prost si glumele proaste facute bine. Mie imi place a doua categorie. Le gust, si le fac mai departe.
M-am saturat de prietenii falsi care te schimba atunci cand gasesc cu cine sa-si petreaca timpul, sau le merge atat de bine incat nu mai au ce sa-ti spuna.
M-am saturat de programele fixe pe care trebuie sa le respect, m-am saturat sa fiu mereu pe fuga dar in acelasi timp atat de plictisita.
M-am saturat de lipsurile pe care le descopar in fiecare zi : in suflet, in portofel, in frigider, in rezervor, in mine...
M-am saturat sa incerc sa fac sa fie bine.
M-am saturat de mine.

Astazi nu vad nimic frumos nicaieri. Nici in mine, nici in tine, nici in nimic. Azi e totul urat! Urat! Maine poate se schimba placa.... Sigur o sa se schimbe. E doar o zi proasta!

Un comentariu:

  1. asa e viata, toate astea sunt etape de ale ei...
    au sa treaca nu au sa dureze o vesnicie.

    RăspundețiȘtergere