marți, 21 mai 2013

E timpul pentru o schimbareAm nevoie de o pauza, o pauza de la tot. Linistea mea interioara rataceste singura undeva departe de mine, pe pamant neutru. Am incercat sa o chem inapoi, dar nu vrea sa vina, e ca un copil rasfatat. Asa ca am hotarat sa o caut in mine, sa petrec mai mult timp cu mine si sa incerc sa-mi rezolv problemele singura, nu sa astept sa cada din cer o rezolvare. Am obosit sa ma tot invart in jurul degetului fara sa le accept. Poate atunci cand o sa-mi rezolv problemele cu mine o sa reusesc sa fiu fericita, si sa recunosc ca sunt in adevaratul sens al cuvantului, nu provizoriu. Sunt multe de schimbat, multe de rezolvat, si nici macar nu am incredere ca o sa le pot rezolva. Dar la naiba! Simt ca daca nu incerc, nu o sa ajung nicaieri.

Simt ca pierd lucruri importante din vedere si ca nu-mi mai gasesc rolul in propria mea piesa. Ma chinui de ceva timp sa scriu ceva, dar nu pot... nu iese nimic. Piesa care ruleaza pe scena vietii mele nu e pe filmul meu, iar eu raman muta in fata persoanelor care vor sa joace in ea. Nu, eu nu sunt asa. Eu stiam sa socializez inainte sa ma inchid in mine. Stiam sa ma fac placuta si puteam sa fiu sufletul grupului oricand. Dar nu, am pierdut partea aia din mine undeva pe drum, un drum pe care nu ma pot intoarce. Trebuie sa ma recreez pe mine. Sa ma modelez in functie de ceea ce imi doresc sa fiu si sa fac.

Asa ca o sa iau o pauza de la orice inseamna site de socializare. O sa incerc sa imi creionez cuvintele pe buze, nu pe hartie. O sa sun, nu o sa mai trimit mesaje. O sa uit cat de mult urasc sa vorbesc la telefon, si daca nu se poate fata in fata, o sa-l folosesc pentru asta. O sa selectez oamenii care intra si ies din viata mea si o sa ma inconjor numai cu cei cu care pot sa impart acelasi film. Cine nu vrea sa ramana, e liber sa plece. Vreau sa rad! Tare si sincer!

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Asta daca reusesti sa le faci si nu te pierzi undeva pe drum...

      Ștergere
  2. Venim din acelaşi abis însă fiecare tinde, ca o încercare şi o aruncare din adânc, către propriul său Ideal: ne putem înţelege unul pe altul, dar de explicat se poate explica fiecare doar pe sine însuşi.

    RăspundețiȘtergere