duminică, 20 aprilie 2014

Femeia complexă


O femeie complexă are două părți: una de înger și una de demon.

Partea de înger este acea parte bună, parte care o ajută sa aibă grijă de tot ceea ce o înconjoară. O ajută să își păstreze toată viața copilul din ea, să fie amuzantă, spontană, ridicolă uneori. E partea care este atrasă de grija maternă față de persoanele pe care le iubește, partea care găsește un câine în stradă într-o seară ploioasă și îl ia acasă să îl îngrijească. Partea care se bucură atunci când vede un zmeu plutind în înaltul cerului pentru că își simte sufletul pe aripile lui. Este partea care ar înfrunta orice obstacol atunci când este pusă în situații limită și care se gândește prima oară la binele celorlalți și apoi la ea însăși. Jumătatea asta de femeie se bucură ca un copil atunci când se cuibareste seara în brațele partenerului ei, găsește acele brațe puternice atât de gentile și de masculine în același timp și se simte ca atunci când era copil și se cuibărea în brațele tatălui ei când tuna afară. E partea care iubește necondiționat, devotat si pur. E partea care nu te-ar lăsa niciodată la greu, care te așteaptă acasă cu brașele deschise după o zi grea.

Apoi, partea de demon e partea care aduce echilibrul într-o femeie în zilele astea dure pe care le trăim. E partea care îi aduce uneori aminte îngerului că oamenii sunt răi, că își urmăresc propriile interese și că nu toți cei ce îți zâmbesc iți vor binele. Această parte o aduce înapoi din înaltul cerului cu picioarele pe pământ. În același timp, demonul aduce pasiune si puterea de posesie într-un mod delicat, nevăzut. Niciodată nu te vei simți posedat de o femeie echilibrată, însă ea știe cum să te facă să vrei să fii pe vecie al ei fără să te oblige. E partea hotărâtă atunci când spune ”Nu!” cu privirea aceea serioasă, partea care iși susține părerile până în Iad și înapoi indiferent dacă sunt potrivite sau nu. Va aduce acel strop de pasiune și în momentele în doi, te va face să o vrei din nou si din nou, e acea parte care va pune dorința în ochii îngerului care te așteaptă seara acasă.


Femeia echilibrată te va iubi cu patos. Va ști când e momentul să te facă să te simti ca în Rai, dar și când e momentul să mergi cu tălpile goale prin Iad. Te va face să te îndrăgostești repede și iremediabil de ea, îți va intra pe sub piele și nu îți va mai ieși niciodată. Dacă ai găsit o astfel de femeie ține-o lângă tine. Poate nu va fi mereu lapte si miere, dar va fi mereu acolo să-ți amintească faptul că Raiul si Iadul pot coexista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu