luni, 16 iulie 2012

La multi ani copile.


Luna aceasta se implinesc 3 ani de cand acest blog a luat viata. 3 ani in care eu m-am schimbat, m-am maturizat, m-am descoperit pe mine si am realizat ceea ce am acum. Aveam 16 ani jumatate cand l-am creat, si daca imi aduc aminte bine l-am creat pentru a-mi pune sufletul pe “foaie”. Deci, acum 3 ani am inceput sa ma descarc prin scris, sa imi sustin propriile idei si propriile pareri. Si de atunci nu m-am oprit. Au fost multe postari care au disparut. Poate pentru ca le-am recitit si nu am mai fost de acord cu ele, poate pentru ca erau postari aiurea sau pur si simplu nu isi aveau locul.
Blog-ul asta e felul prin care m-am lasat descoperita, felul cum mi-am deschis sufletul in fata oamenilor pentru ca poate sunt incapabila sa imi deschid sufletul altfel. Cand scriu, scriu din suflet. E pasiunea mea sa scriu. Si am multe documente in PC pe care nu le-am distribuit niciodata. Multe ganduri, sentimente, nemultumiri. Poate intr-o zi o sa le pun pe toate in unul si o sa fac o singura postare din ele.
Blog-ul asta imi e prieten, confident, calauza, si asta din cauza voastra, a cititorilor, care v-ati oprit macar o data sa ma cititi, sa ma descoperiti, sa ma sfatuiti. Multumesc, fara voi probabil nu m-as fi simtit inteleasa. In ultimul timp, vizitele au crescut considerabil, si vreau sa multumesc persoanelor care mi-au distribuit blog-ul, cat si celor care ma viziteaza.
Asadar, la multi ani copilul meu. La multi ani lumea mea. La multi ani pierde-vara. 

                                    

3 comentarii: