duminică, 15 iulie 2012

Nu o sa cedez



Vreau doar sa ma opresc din alergat. Vreau putina stabilitate. M-am saturat sa alerg, si am obosit sa lupt pentu toti si nu pentru mine. Vreau sa ma asez la locul meu. Sa simt ca apartin unui loc anume. Sa stiu ca oricat de grav o dau, pot sa ma intorc mereu in locul ala si totul o sa revina la normal. Nu mai vreau sa mi se clatine lumea sub picioare si sa fuga pamantul in orice clipa. Nu mai vreau sa alunec spre intuneric, vreau sa ridic ochii si sa vad lumina.
Optimismul asta al meu penibil nu ma mai ajuta. Degeaba afara e soare dar in inima mea e furtuna. Incerc sa sper, sa astept o minune, dar minunile nu sunt reale, nu? E ca si cum l-as astepta pe Mos Craciun intr-o noapte fierbinte de Iulie. N-o sa apara, iar noptile mele albe pe care le-am strans nu ma ajuta cu nimic. S-au epuizat si acum fie de e zi sau noapte, e tot bezna. Am obosit sa lupt. Nu mai am pentru ce sa lupt defapt. As vrea sa lupt pentru mine, dar m-am pus mereu pe ultimul loc. De ce as face acum o prioritate din asta? E prea tarziu.
Nu mai stiu exact daca am trecut examenul pentru mine sau pentru ai mei. Nu stiu, evenimentul ala care trebuia sa-mi aduca o zi fericita o fost umbrit de o cearta cu un el. Un el care azi iubeste, maine nu mai simte nimic. Care mi-a avut sufletul fragil in palma si l-a strans cu sete ca si cum nu era nimic.
Dar acum o sa ma opresc si o sa dau sufletului meu o pauza. O pauza sa se refaca si sa invete. O sa il invat sa o ia mai incet, sa fie mai rezervat si sa nu se mai arunce in fata picioarelor oamenilor. O sa-l invat sa stea pe margine, sa observe si sa asimileze noile cunostinte, iar cand o sa consider ca e pregatit atunci o sa-l las sa zboare iar.
Totul o sa fie bine suflet scump. Nimeni nu o sa te mai calce in picioare. Nici macar eu, iti promit! Nu pot risca sa te pierd si sa raman goala. Tu ma definesti, tu ma faci sa fiu om. O sa fie bine. 

3 comentarii:

  1. Heeeei ! Relaxeaza-te... Ai luat bac-ul? Felicitari ! Cu siguranta l-ai luat pentru tine, cu siguranta iti doresti o cariera si cu siguranta ai putea sa iti indrepti energia, macar pentru o perioada spre directia asta..daca gasesti un lucru in care te regasesti te implineste destul de mult. Iar oamenii de incredere vor veni..va veni unul sau maximum doi, mai mult n-are cum..ideea este sa nu te straduiesti prea mult sa crezi in ei, increderea vine singura, fara sa o cauti. Crede-ma, cu cat esti mai relaxata, cu atat o sa vina mai repede. Parerea mea e ca ar trebui sa te bucuri de vacanta, ca daca incepe facultatea si restul..vacantele vor fi mai scurte..O sa fie ok pana la urma, sa nu ai nicio indoiala. Hai, curaj !

    http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Sincer, sper sa fiu admisa undeva, si da, ai dreptate. Cred ca pentru mine am facut-o. Vreau o cariera, vreau sa fie bine. Vreau mult sa intru la facultate si sa-mi ocup timpul cu ceva. De asta nici nu am bagat dosar aici, am bagat in orase noi si total necunoscute pt ca vreau sa schimb peisajul, sa schimb tot. Acum astept rezultate si e greeeeeu si asteptarea ma omoara, dar am incredere ca o sa fie bine. Si speranta. Nu mi-am pierdut speranta. Multumesc ca imi esti alaturi si multumesc pt melodie. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa ma simt si eu de multe ori... alerg ca un caine dupa masini... nu le-as prinde niciodata, dar nu pot sta sa ma uit cum trec pe langa mine. Iar in goana mea reusesc sa ii mai ajut pe altii care ma uita apoi, dar pe mine nu ma ajuta nimeni, nici macar eu...

    RăspundețiȘtergere